Vooruitblik: herfstcollectie Christophe Coppens

De aankomende collectie – een verzameling van herinneringen aan vroegere creaties, bestsellers en dada’s – zet de twintigjarige carrière van de Belgische hoedenmaker in de verf.

De aankomende collectie – een verzameling van herinneringen aan vroegere creaties, bestsellers en dada’s – zet de twintigjarige carrière van de Belgische hoedenmaker Christophe Coppens in de verf. La Fortuna Studio zorgde voor een bijpassende modefilm.

Het hele DNA van Coppens modehuis schuilt in de aankomende herfstcollectie: de schedels en skeletten, de vlinder, het leven en de dood, de clowns, de maskers en gezichten, de dromen en nachtmerries, de revolvers en de messen. Het zijn allemaal thema’s die door de seizoenen heen in zijn creaties, hoeden en accessoires voor mannen en vrouwen, opgedoken zijn. Dit seizoen worden ze herbedacht onder de bijpassende naam ‘The Collector’.

Coppens vroeg de creatieve La Fortuna Studio van Javier Barcala om een modefilm te maken over zijn collectie. Alles wat u ziet in de video behoort tot de herfst/wintercollectie 2011-12, zowel pret-à-porterstukken als unicums. De Zweedse performer Ulrika Kinn Svensson fungeerde als model voor de originele hoedencreaties.

Vincent Fobelets

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content