Video: Proenza Schouler gebruikt avatarmodellen

In een nieuwe video zien we enkel avatarmodellen.

Het New Yorkse label Proenza Schouler heeft een nieuwe video gelanceerd waarin ze hun zomercollectie voorstellen. Het bijzondere aan ‘Desert Tide’ is dat er enkel avatarmodellen te zien zijn. Dat meldt Het Nieuwsblad. Proenza Schouler is het label van Jack McCollough en Lazaro Hernandez die hun laatste zomercollectie geïnspireerd hebben op het internet. Met deze video gaan ze nu nog een stap verder. In het filmpje zien we enkele avatarmodellen dansen in een surrealistisch landschap van watervallen en paarse dolfijnen. De alter ego’s zijn ontwikkeld door computerplatform Second Life en de achtergrond is gebaseerd op de ‘web art’ trend, een nogal amateuristisch ogende aanpak.

Het gebruik van de avatarmodellen is een uniek gegeven en ook de stijl van de video hebben al heel wat reacties uitgelokt. Zo vinden sommigen dat de stijl afgekeken is van onlineartiesten als Jerome LOL. Anderen vinden dan weer dat de video volledig bij het hippe label past. (RDM)

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content