Video: Doutzen Kroes over haar persoonlijke garderobe

In een nieuwe video van Victoria’s Secret vertelt het Nederlandse topmodel over haar persoonlijke stijl en hoe ze ‘casual chic’ combineert met leuke accessoires.

In een nieuwe video van Victoria’s Secret vertelt het Nederlandse topmodel over haar persoonlijke stijl en hoe ze ‘casual chic’ combineert met leuke accessoires.

De 29-jarige mama in spé vertelt in deze nieuwe video van Victoria’s Secret over haar persoonlijke stijl. Zo is ze helemaal gek op de ‘casual chic’-stijl, waarbij je een jeans draagt, een los T-shirt en dit combineert met enkele leuke accessoires zoals bijvoorbeeld een hoed of een leuke handtas. Doutzen beweert helemaal gek te zijn op deze nonchalante stijl, al geeft ze wel toe dat ze soms modeadvies vraagt aan haar modieuze vrienden.

Naast het vertellen over haar eigen kledingstijl, onderstreept ze daarbij ook het belang van goede lingerie: “Lingerie speelt een belangrijke rol in hoe ik me voel. Als je iets sexy draagt, voel je je zelfverzekerd. Dat is heel erg belangrijk voor mij.”

Het filmpje werd gemaakt naar aanleiding van de lancering van een nieuwe bh in het assortiment van Victoria’s Secret. Zo brengt het lingerielabel de ‘T-shirt bra’ uit. Deze bh’s werden speciaal ontwikkeld om gedragen te worden onder een (losse) T-shirt. Het model is verkrijgbaar in elf verschillende kleuren en het is eigenlijk ook wel een beetje de bedoeling dat je de bh kan zien door de T-shirtstof heen. (LVR)

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content