Victoria Beckham toont F/W14-collectie onder grote belangstelling

© Reuters

Haar gezin keek toe van op de eerste rij tijdens de voorstelling van Victoria’s herfst/wintercollectie 2014 op de modeweek in New York.

Haar gezin keek toe van op de eerste rij tijdens de voorstelling van Victoria’s herfst/wintercollectie 2014 op de modeweek in New York.

De hele familie Beckham zat op de eerste rij tijdens de modeshow van mama Victoria Beckham. Ook de hoofdredactrice van de Amerikaanse Vogue, Anna Wintour, kwam kijken naar wat Victoria voor de komende winter in petto heeft.

De belangstelling voor deze show was groot. Niet enkel omdat Victoria een superster is en haar gezin aanwezig ging zijn, maar ook omdat ze steeds weet te verrassen met prachtige collecties. Zelfs de meest kritische fashionista’s kregen lik op stuk met deze herfst/wintercollectie 2014. Victoria bewees meer dan ooit een geslaagde modeontwerpster te zijn, die jaar na jaar gegroeid is in deze rol.

De modellen droegen lange jurken, die erg flatterend zijn voor het vrouwelijke figuur. Toch zijn ze een stuk ‘breder’, dan de strakke jurkjes die we gewoon zijn van Victoria Beckham. Stuk voor stuk modieuze ontwerpen, die meer staan voor vrouwelijkheid en mode dan voor het ‘noodzakelijk strakke’. De hoofdtonen voor de wintercollectie 2014 zijn zwart en wit, monochrome tonen, maar de kledingstukken zijn allesbehalve saai. Zo worden ze opgeleukt met een schilderachtige print in het rood, ruffles, stukjes stof langs de zijkant van een rok, enzovoort. Het was Manolo Blahnik zorgde voor het schoeisel op de show.

Aanwezigen op de show waren alvast erg enthousiast, en deelden hun verwondering en blijdschap op Twitter. Een mode-expert tweette ‘Gewoonweg prachtig’, terwijl Vogue schreef: ‘Er waren heel wat leuke stukken hier vandaag’. De collectie is ook naar onze mening bijzonder geslaagd en het is fijn te zien dat Victoria Beckham nu ook bredere silhouetten durft te ontwerpen.

(LVR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content