Uniformen van Olivier Strelli

Het Belgische modehuis Olivier Strelli gaat uniformen ontwerpen voor UDC, marktleider in bedrijfskledij.

Uniformen hoeven niet noodzakelijk saai, eentonig en kleurloos te zijn. UDC Corporate Fashion, de marktleider in bedrijfskledij, heeft daarom een contract afgesloten met het Belgische modehuis Olivier Strelli. Bedoeling is dat Strelli de uniformcollecties van iets ‘extra’s’ voorziet.

‘Als marktleider is het belangrijk om u te onderscheiden van de concurrentie. Dankzij de creatieve inbreng van Olivier Strelli zullen de nieuwe collecties van UDC meer kleur en meer enthousiasme uitstralen’, aldus Audrey Verhulst, persverantwoordelijke van Strelli. Het modehuis zal zijn medewerking verlenen voor de supergrote, nationale opdrachten die UDC voorgeschoteld krijgt. Projecten zoals uniformen voor De Lijn en de Kamer van Volksvertegenwoordigers werden in het verleden al door UDC tot een goed einde gebracht.

Olivier Strelli tekende in de jaren negentig al de uniformen voor het toenmalige Sabena. De wereld van de bedrijfskledij is hem dus helemaal niet vreemd. De persverantwoordelijke vertelde ook aan weekend.be dat volgende week de eerste opdracht wordt bekendgemaakt. Benieuwd in welk bedrijf binnenkort erg stijlvolle werknemers zullen rondlopen.

Annelien Boens

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content