Ugg lanceert bruidscollectie

Ontsproten uit het idee dat iedere bruid halverwege het avondfeest haar hoge hakken ruilt tegen ballerina’s of zelfs een sneaker zag het merk haar kans schoon om écht comfort te introduceren op huwelijksfeesten

Het Australische merk Ugg ging altijd al prat op ‘comfortabele’ schoenen maar met hun nieuwste capsulecollectie gingen ze misschien net een donzig stapje te ver.

De schaapswollen laarsjes van Ugg veroorzaakten destijds heel wat furore en waren de enige aanvaarde stapper om de wintermaanden mee te trotseren. Toegegeven, ook wij zijn gezwicht voor de wollen warmte die de laarsjes ons konden bieden, al werden ze bij het krieken van de lente (én 2009) onverbiddelijk naar de achterkant van de schoenenkast verbannen. Uggs kennen nog steeds een schare trouwe fans en voor hen heeft het Australische merk nu de ‘Bridal Uggs’ gelanceerd.

Ontsproten uit het idee dat iedere bruid halverwege het avondfeest haar hoge hakken ruilt tegen ballerina’s of zelfs een sneaker zag het merk haar kans schoon om écht comfort te introduceren op huwelijksfeesten. Ugg ontwikkelde drie verschillende modellen voor deze -toch wel- bijzondere I Do-capsulecollectie die u warmte, gemak, glitter maar bitter weinig glamour bieden.

Allereerst is er de Baily boot, een beetje zoals de standaard Ugg maar opgeleukt met een iriserende glans en een kekke kristallen knoop om het geheel dat beetje extra te geven – het is tenslotte uw trouwdag dames! U kan eveneens gaan voor de Sparkles Boot wiens naam de verwachtingen moeiteloos inlost. Glitters, pailletten en satijnen linten maken uw speciale dag net iets meer speciaal en dan heeft u de Fluffy Flip Flop nog niet gezien. Deze donzige slipper met babyblauw accent is echter buiten uw huwelijksfeest best draagbaar en perfect te combineren met een pyjama terwijl u smult van een zak caloriearme chips en de seizoensfinale van Keeping Up With The Kardashians. Er is immers niets mis met u te allen tijde een prinses te voelen.

Afgezien van het feit dat ook deze Bridal Uggs ietwat plomp ogen geloven we zonder meer dat ze ongelofelijk comfortabel zitten, een must voor wie zonder vertrokken grimas wil kunnen shaken op haar eigen avondfeest. Wij houden voortaan de macarena-dansende bruidjes in het oog, want hoewel haar lange trouwjurk wellicht het meeste van de Uggs bedekt, zal haar gelukzalige glimlach veel verraden. (KS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content