Suitcase maakt shoppen overbodig voor mannen

Niet iedere man wordt wild van de gedachte aan urenlang winkelen. Toch moeten ze af en toe een nieuwe outfit aanschaffen. De website Suitcase.be wil hiervoor een oplossing bieden door een koffer samen te stellen op basis van de wensen en het budget van de klant.

Niet iedere man wordt wild van de gedachte aan urenlang winkelen. Toch moeten ze af en toe een nieuwe outfit aanschaffen. De website Suitcase.be wil hiervoor een oplossing bieden door een koffer samen te stellen op basis van de wensen en het budget van de klant. Curated shopping is een retail trend die de laatste tijd aan terrein wint. Deze tendens houdt in dat klanten online, maar soms ook offline, geholpen worden door een persoonlijke expert. Suitcase speelt handig in op deze trend en lanceert een nieuw online retailconcept voor mannen waarbij experts outfits voor hen samenstellen, zonder dat ze ook maar een voet in een winkel moeten zetten.

Hoe gaat het in z’n werk?

Na een online-profilering op www.suitcase.be volgt een gesprek met een persoonlijke stilist. Die stelt vervolgens op basis van de informatie die de klant geeft over persoonlijke smaak en budget een selectie samen die enkele dagen later wordt afgeleverd in een koffer. De klant kiest overigens zelf hoe en wanneer hij gecontacteerd wil worden. Dat kan via telefoon, mail of Skype, op ieder uur van de dag.

De klant krijgt vervolgens zeven dagen om te passen en te beslissen of de geleverde outfit geheel naar wens is. Er zijn geen abonnementskosten of verzendingskosten verbonden aan deze service en als een kledingstuk niet past of niet helemaal naar zin van de klant is, kan het zonder kosten teruggestuurd worden. Er wordt ook enkel betaald voor de stukken die de klant houdt. Dat is goed nieuws, want zelfs experts kunnen niet helemaal in het brein van een klant kruipen en pasvormen zijn niet altijd exact hetzelfde.

Suitcase biedt kledij aan van merken zoals Tiger of Sweden, Minimum, Lee, Samsoe Samsoe en Gant Rugger. (LP)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content