Ontdek en shop Jong Bloed in Ronse

Elisa Lee © -

De veertiende editie van Jong Bloed staat voor de deur. De jaarlijkse expo met jong Belgisch ontwerptalent gaat dit jaar door op 15, 16 en 17 december in Ronse.

In TIO3 in Ronse wordt het werk van een twintigtal Belgische ontwerpers en kunstenaars tentoongesteld. Het is ook het ideale moment om originele kerstcadeautjes te kopen.

Tijdens Jong Bloed wil de creatieve familie Leenknegt jonge ontwerpers de kans geven hun ontwerpen voor te stellen aan een breed publiek. Er is ook plaats voor enkele gevestigde waarden. De naam Jong Bloed is een knipoog naar de geschiedenis van het pand TIO3 , dat vroeger een ziekenhuis was.

Lokaal talent: van juwelen tot design

Bezielers Jan en Elisabeth Leenknegt nodigen voor deze editie Jong Bloed een divers aantal Belgische makers uit. Van meubilair langs juwelen tot keramiek en van fotografie tot textiel, glaswerk en papier. Er is voor elk wat wils. Wie lokaal talent wil steunen en originele cadeautjes onder de kerstboom wil leggen, is in Ronse aan het juiste adres.

Ontdek en koop er onder meer knits van Emely Van Impe, Lotte Van Huyck en Knit 13 by Kim Stumpf, fotokeramiek van OHMR, glazen objecten van Anja Segers, handtassen van Rusée, juwelen van Elisa Lee en glassculpturen van Jan Leenknegt.

Zaterdag 16 december & zondag 17 december telkens van 10u tot 18u

TIO3: Oscar Delghuststraat 60 9600 Ronse

https://www.jongbloedexpo.be/

Lotte Van Huyck
Lotte Van Huyck© –
OHMR
OHMR© –

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content