Nieuwe flagship store voor juwelenontwerpster Lore Van Keer

LVK flagship © frederik beyens

Na de lancering van haar eigen webshop in augustus, zwaaide Belgische juwelenontwerpster Lore Van Keer ook de deuren van haar nieuwe flagship store, inclusief atelier, open. Neem hier een kijkje in haar nieuwe shop.

De winkel kreeg dezelfde esthetische look als de juwelen van Lore Van keer: strakke grafische lijnen in een minimalistisch kleurenpalet.

LVK flagship
LVK flagship© frederik beyens

In een interview naar aanleiding van het vijfjarige bestaan van haar eigen label, vertelde de ontwerpster aan Weekend.be hoe architectuur haar keer op keer inspireert: ‘Ik ben vooral vanuit architectuur vertrokken voor mijn ontwerpen. Voornamelijk gevels van woningen inspireerden me. Dat is ook de rode draad binnen mijn werk. Architectuur en grafisch ontwerp boeit me en dat zie je in mijn juwelencollecties.’ De nieuwe flagship store, volledig in lijn met haar juwelencollecties, is dus een erg belangrijke en organische stap in de carrière van Lore Van Keer.

PLAY
PLAY© LVK

Samen met haar nieuwe shop stelde ze ook haar nieuwe collectie PLAY voor. Een collectie waarbij ze op zoek ging naar de perfecte balans tussen speelsheid en abstractie.

Praktisch

Flagship Store LVK

Hoogstraat 9 1861

Wolvertem

PLAY
PLAY© LVK

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content