Miranda Kerr laat zich zien op de catwalk tijdens PFW

Het was even wachten voor we Miranda Kerr te zien kregen op de catwalk tijdens de modeweken voor de lente/zomercollectie van 2015. Maar bij de show van Sonia Rykiel maakte ze dit seizoen haar debuut op de catwalk in Parijs.

Het was even wachten voor we Miranda Kerr te zien kregen op de catwalk tijdens de modeweken voor de lente/zomercollectie van 2015. Maar bij de show van Sonia Rykiel maakte ze dit seizoen haar debuut op de catwalk in Parijs. Ze werd geflankeerd door modellen als Kendall Jenner en Georgia May Jagger.

Miranda Kerr heeft zich de voorbije weken nog niet laten te zien op de catwalk. Zowel in New York, Milaan als London was er geen spoor te bekennen van Kerr. Maar het wachten werd beloond en in Parijs verscheen ze exclusief op de catwalk. Zo liep ze, in een schitterende in een jumpsuit, mee in de show van Sonia Rykiel. Naar alle waarschijnlijkheid zal Kerr ook meelopen in de show van Chanel, dat deed ze de voorbije seizoenen ook.

Bijzondere line-up

De ogen waren voor een moment niet gericht op Kim Kardashian en Kanye West, dé sterren van deze modeweek in Parijs, maar alle aandacht ging naar de modellen op de catwalk bij Rykiel. De show had een onwaarschijnlijke line-up: zo liepen ook Gigi Hadid, Edie Campbell, Georgia May Jagger én Kendall Jenner mee in de show.

Debuut voor Julie de Libran

De voorstelling van de nieuwe collectie van Sonia Rykiel was dan ook eentje om naar uit te kijken. Niet enkel omwille van de line-up, maar ook omwille van de nieuwe kledij die er getoond ging worden. Zo was deze collectie van Rykiel de eerste van Julie de Libran voor het label. Voor de show vertelde ze aan WWD: “Sonia Rykiel is echt een instituut in Frankrijk, zoals bijvoorbeeld Louis Vuitton. Ik voel me heel goed om te ontwerpen voor dit grote modehuis. Het gaat om een vrouw die ontwerpt voor andere vrouwen, net zoals Sonia gedaan heeft toen zij aan het creatieve roer stond van haar label.” (LVR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content