Mia & Moi lanceert gloednieuwe website én onlineshop

Vanaf nu kan je de juwelen van het Belgische accessoirelabel Mia & Moi ook online kopen via hun spiksplinternieuwe webshop!

Vanaf nu kan je de juwelen van het Belgische accessoirelabel Mia & Moi ook online kopen via hun spiksplinternieuwe webshop!

Bezielster van het juwelenlabel Mia & Moi is de Belgische ontwerpster Eva Crauwels, die na haar opleiding aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten in Antwerpen het voelde kriebelen om een eigen label op te starten. Mia & Moi zag het levenslicht. Na een winkel in Antwerpen en enkele verkooppunten in Vlaanderen, werd het hoogtijd voor een vernieuwde website met daarop ook een online webshop.

Het juwelenlabel Mia & Moi is opgebouwd rond een romantische retrosfeer en werkt vooral met tijdloze juwelen die je bijgevolg jarenlang kan dragen. Voor haar collecties haalt de ontwerpster inspiratie uit pure materialen zoals lapis lazuli, koraal, parels, zilver en goud. Elk stuk wordt met de hand gemaakt in het eigen atelier van Crauwels en elk seizoen wordt de vaste collectie uitgebreid met nieuwe creaties. Naast de vaste collectie maakt Crauwels ook trouwringen en maakt ze ook maatwerk voor klanten met specifieke wensen.

Wie de juweeltjes toch eerst graag past kan terecht in de winkel van Mia & Moi in de Kloosterstraat 185 in Antwerpen. (LVR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content