Louise Gray laat zich inspireren door Barbie

© Reuters

Op de Londen Fashion Week zal de ontwerpster de outfits, die geïnspireerd zijn op de iconische pop, tonen aan het publiek. Dat schrijft Vogue.

De Britse modeontwerpster Louise Gray laat zich inspireren door Barbie voor drie modelooks. Op de Londen Fashion Week zal de ontwerpster deze outfits, die geïnspireerd zijn op de iconische pop, tonen aan het publiek. Dat schrijft Vogue.

De Britse ontwerpster Louise Gray liet Barbie haar ontwerpersatelier binnenglippen en liet zich voor drie volwassen looks inspireren op deze speelgoedpop. “Het is interessant om Barbie uit te nodigen in mijn wereld en haar deel te laten uitmaken van de lenten/zomercollectie 2013”, vertelt Gray aan Vogue. “Barbie is zo beroemd en ik vind het leuk om haar een Louise Gray twist te geven”. Louise Gray is al van kindsbeen af fan Barbie en ontwierp samen met haar moeder kleertjes voor de blonde pop.

Louise Gray laat ook weten dat de looks niet zullen zijn wat we van Barbie gewoon zijn en elke outfit zal achteraf verkrijgbaar zijn. (LVR)


Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content