Lily Allen slaat de bal mis met bizarre top

© Reuters

Op een feestje in London koos Lily Allen voor een bijzonder onflatterende outfit. Maar daar ligt de Britse popster absoluut niet van wakker.

Lily Allen staat bekend om haar eclectische, nonchalante stijl. Ze schrikt er niet voor terug om de gekste kledingstukken met elkaar te combineren. Maar voor een optreden in Londen ging ze misschien wel een beetje te ver in het ‘mixen en matchen’ van kleding. De 29-jarige Lily werd uitgenodigd op een VIP-feestje in restaurant SushiSamba in Londen. Ze trakteerde de genodigden op een exclusief optreden en een reflecterende outfit. Lily, die ooit gezworen heeft om nooit meer op te treden, staat weer volledig op het podium. En dat mag iedereen gezien hebben.

In een glinsterende joggingbroek van Ashish en een bolle top met veren gaf ze een optreden in Londen. Bovendien kleurde ze haar gitzwarte haren blond met een likje roze verf. De outfit werd afgewerkt met paarse schoenen van Christian Louboutin. Meer ‘disco’ kon de outfit van Lily alvast niet worden en op de planken kent ze duidelijk geen vestimentaire grenzen.

Later die avond ruilde Lily haar podiumoutfit in voor een meer elegante zwarte jurk van Marios Schwab. Beelden van het evenement en de outfits van Lily kan je hier bekijken. (LVR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content