Kledinglijn Astrid Bryan op twee uur uitverkocht

Geïnteresseerde kopers hadden maar twee uur nodig om de zelfontworpen jurkjes van Astrid Bryan van de rekken te graaien.

Astrid Bryan presenteerde onder veel belangstelling haar eerste kledinglijn bij Dany-May in Antwerpen. Geïnteresseerden konden op voorhand al een aankoopsessie reserveren, die wel erg succesvol is gebleken.

De collectie van Astrid Bryan bestaat uit vijf elegante jurkjes met vlammend roze voering en een flatterende snit. Bryan wilde met deze collectie naar eigen zeggen het ‘perfecte zwarte jurkje’ creëeren. (Lees ons gesprek met de Vlaamse Hollywoodvrouw hier). Ze is duidelijk in haar opzet geslaagd. Geïnteresseerden konden op voorhand een plekje op de exclusieve avondshopping bij Dany-May reserveren, en wisten het volledige kledingrek leeg te kopen.

Kwatongen durven beweren dat het hen enkel om de naam in de neklijn te doen was, maar de jurkjes waren wel degelijk op een hoogwaardige manier geproduceerd. Bryan zat hiervoor samen met Galina Sobolev van Single Dress, een populair kledingmerk in Los Angeles. Ze focusten zich vooral op de draagbaarheid van de kleedjes aangezien dat volgens Bryan in België van belang is. De snit en stof zijn als dusdanig dat er geen ondergoedlijnen zichtbaar zijn, en de iets bredere schouderbandjes verstoppen ieder spoor van een bh. Kopers konden kiezen uit zwart, roomwit of een combinatie van beide kleuren, die de kopers duidelijk beviel. Van de hele Astrid Bryan collectie blijven wellicht enkel de kleerhangers nog over, al hadden wij hiervoor best een euro of drie extra voor willen neertellen.

Wie dus haar zinnen had gezet op een echte Astrid Bryan zal moeten wachten tot ze, “wieweet”, een volgende collectie op poten zet. (KS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content