Kate Middleton blijft kiezen voor goedkope zwangerschapskleding

Dit keer werd de Hertogin van Cambridge gespot in een blauwe zwangerschapsjurk van online fashion website Asos.com.

Dit keer werd de Hertogin van Cambridge gespot in een blauwe zwangerschapsjurk van online fashion website Asos.com.

Hoewel Kate Middleton vaak wordt gezien in de meest luxueuze jurken van de hele wereld, droeg de Hertogin van Cambridge dit keer een donkerblauwe zwangerschapsjurk van Asos.com. De jurk is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren en is momenteel verkrijgbaar aan een prijs van net iets meer dan 20 euro. Ze droeg deze jurk wanneer ze op zoek was in Chelsea naar gordijnen om de kinderkamer van haar, nog ongeboren, baby, te decoreren.

Nog meer fans van Asos.com

Niet enkel Kate Middleton blijkt een fan van de zwangerschapskledij van Asos. Onder meer de Britse Fearne Cotton en Frankie Sandford zijn weg van de zwangerschapskleding van het merk. Kate Middleton werkte de jurk van Asos af met haar favoriete paar van Pied a Terre-wedges. Het geheel oogde simpel, maar stijlvol. We zijn dan ook zeker dat de stijl van Kate Middleton navolging krijgt bij ‘mama’s in spe’.

Eclectische stijl van Kate Middleton

Naast Asos.com houdt Kate Middleton ook van (goedkopere) merken als Zara, Topshop en L.K. Bennett. Kate staat bekend om haar eclectische kledingstijl en kledingsmaak, waarbinnen ze zowel luxueuze merken heeft, als goedkopere ‘streetfashion’. Deze mix van stijlen en prijzen heeft haar stijlpunten opgeleverd over de hele wereld. (LVR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content