JBC geeft festivalgangers een wasbeurt

© Belga

Deze zomer zal JBC tijdens Rock Werchter de grootste viespeuken op de festivalweide eruit pikken en hen een nieuw, fris paar kleren bezorgen.

Als je een paar dagen rondhangt op een festivalweide, kan je er moeilijk nog netjes uitzien, laat staan fris ruiken. JBC heeft daar nu een oplossing voor bedacht. Deze zomer zal de Limburgse modeketen tijdens Rock Werchter de grootste viespeuken op de weide eruit pikken en hen een nieuw, fris paar kleren bezorgen. “Let’s get dirty” luidt de slogan van de jongerencampagne waarmee JBC deze zomer alle festivalgangers op Werchter zal verrassen. In een stand die eruit zal zien als een grote wasmachine zullen een aantal vuile festivalgangers een opfrisbeurt krijgen: terwijl ze douchen en een nieuwe outfit van JBC krijgen aangemeten, wordt hun vuile was netjes gewassen en gestreken.

De Let’s Get Dirty-outfits zijn speciaal voor het festival ontworpen. Jongens krijgen een kaki short met fel blauw accent en een fel blauw T-shirt met vlekkenprint. Meisjes worden verwend met een tanktopjurk in wit-blauwe strepen, afgewerkt in koraal. De zwarte afdruk van een ‘modderhand’ zorgt voor een opvallend en grappig accent.

Naast de gratis outfits voor de festivalgangers, zal JBC ook alle medewerkers op het festival kleden. (TV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content