Georgia May Jagger stoot Cara Delevingne van de troon als Mulberry-meisje

Het Britse accessoirelabel Mulberry schakelde eerder al Cressida Bonas, ex-vriendin van prins Harry, in voor de lente- en zomercampagne. Nu werden ook de beelden vrijgegeven van Georgia May Jagger als ambassadrice, meldt Telegraph.

Georgia May Jagger, dochter van Rolling Stone Mick Jagger en model Jerry Hall, is voor de spotlights geboren. De 23-jarige Britse haalde al opdrachten binnen voor H&M, Vivienne Westwood, Chanel en Rimmel. Ze behoort tot het selecte clubje van Britse modellen, zoals Suki Waterhouse en Cara Delevingne, dat de mode- én celebritywereld heeft ingepalmd.

Georgia May Jagger met één van de ontwerpen van Cara Delevingne.
Georgia May Jagger met één van de ontwerpen van Cara Delevingne.© Mulberry

Jagger en Delevingne zijn goeie vriendinnen en de samenwerking tussen Georgia May Jagger en Mulberry zal daar waarschijnlijk geen stokje voor steken. Hoewel Delevingne de voorbije seizoen mocht opdraven in de campagnes en zelfs een eigen collectie ontwerpen, is ze nu nergens te bespeuren in de lente- en zomerbeelden. Wat echter niet verdwenen is, zijn haar ontwerpen. Jagger poseert trots met de lenteversie van de ‘sportievere’ tas die haar vriendin voor het label mocht bedenken.

Nieuwe kapitein

2015 wordt een belangrijk jaar voor Mulberry. Voor het eerst in twee jaar zal er weer een creatief directeur aan het hoofd komen van het ontwerpersteam na het vertrek van Emma Hill in september 2013. Op 8 juli treedt Johnny Coca aan als nieuwe chef, hij stond voorheen aan het hoofd van het team dat bij Céline instond voor de handtassen en accessoires. (AB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content