Donatella Versace als gezicht voor concurrent Givenchy

Donatella Versace voor Givenchy © -

Riccardo Tisci lapt alle regels aan zijn laars en kiest voor een erg onconventioneel gezicht voor de nieuwe campagne van Givenchy. Niemand minder dan de Italiaanse Donatella Versace poseerde voor het modehuis.

De foto werd geschoten door het Mert Alas en Marcus Piggott en Carine Roitfeld nam de styling op zich. Donatella kreeg een zware smokey eye aangemeten voor het zwart-wit beeld.

‘Ik benaderde mijn vriendin Donatella omdat zij voor mij een echt mode-icoon is. We vonden dat het tijd was om de grenzen te verleggen en een sterke boodschap de wereld in te sturen over wat wij denken van mode,’ licht ontwerper Riccardo Tisci toe.

Gemeenschap

Donatella sluit zich aan bij deze boodschap. ‘Regels zijn er om te worden gebroken. Net als Riccardo wil ik af van het oude modesysteem en in de plaats daarvan samenwerken, elkaar steunen en van mode echt een wereldwijde gemeenschap maken.’

Naast Donatella zijn ook American footballspeler Victor Cruz (New York Giants) en de Chinese actrice en zangeres Chris Lee te zien in de nieuwste campagne van Givenchy.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

(LP)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content