Dirk Bikkembergs kleedt Toronto FC

Na de voetbalspelers van Inter Milan, kleedt Bikkembergs nu die van de Canadese ploeg Toronto FC. Voetbal en Dirk Bikkembergs: een geslaagd huwelijk.

De Belgische modeontwerper Dirk Bikkembergs zal outfits ontwerpen voor de spelers van een Canadese voetbalploeg: Toronto FC. Hij ondertekende een contract voor twee jaar. Vanaf april 2010 kunnen we de Canadezen bewonderen in zijn outfits.

Toronto FC is niet van de minste: het is de leider in het Canadese voetbal. De samenwerking start met het begin van het Major League Soccer seizoen, in april. Op alle officiële gelegenheden zal het gehele team zijn outfits dragen. Bikkembergs hoopt door middel van de samenwerking zijn activiteiten uit te breiden naar de Canadese markt. Eerder ontwierp hij de outfits voor de Italiaanse ploeg Inter Milan, waarop een succesvolle lancering van zijn merk in Italië volgde.

Maple Leaf Sports & Entertainment, het bedrijf dat Toronto FC in bezit heeft, is enthousiast over de samenwerking: “Wij zijn blij om samen te werken met een modemerk, dat globaal haast even bekend is als de voetbalsport op zich”

Aïsa Knockaert

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content