Campagne Ik Koop Belgisch zet Belgische mode & design in de kijker

Belva - Leuven © FFI

Waar koop je mode en design van bij ons? Met de hulp van stickers en een website, die nog in de stijgers staat, richten Flanders Fashion Institute en Design Vlaanderen de spotlight op mode en design van eigen bodem.

De campagne Ik Koop Belgisch wil consumenten overtuigen om meer Belgische merken te kopen. Via Ik koop Belgisch bestickering op winkelvitrines en binnenkort ook een website, leert de consument welke merken van bij ons zijn en waar deze verkocht worden.

Shoppers zullen het snel doorhebben: er zijn talloze winkels die Belgische mode en design aanbieden. Vaak weten klanten niet eens hoeveel talent van eigen bodem de winkelstraten bevatten. Meer dan 500 boetieks ontvingen alvast een Ik Koop Belgisch sticker voor hun vitrine. Winkels die er nog geen ontvingen, maar graag de campagne een hart onder de riem steken, kunnen er bij het FFI eentje aanvragen.

Wie gericht op zoek wil gaan naar Belgische mode en design, kan vanaf september ook terecht op www.ikkoopbelgisch.be. De website geeft een visueel overzicht van alle Belgische merken in de categorie├źn mode en design.

Via sociale media kan je zelf ook deelnemen aan de actie en foto’s van Belgische aankopen of stickers delen met de hashtag #ikkoopbelgisch.

Laat je inspireren door onze Belgische mode en Belgische accessoires shoppings.

(LP)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content