Brusselse ontwerpers verkopen stock

Op 4 en 5 december doen meer dan tachtig modeontwerpers uit de hoofdstad hun stock van de hand.

Niets om aan te doen? Op zoek naar unieke stukken? Een kerstgeschenk voor een vriend? Of beter nog: voor uzelf? Dan kan u best de volgende afspraak met de Brusselse ontwerpers in uw agenda aankruisen. Op 4 en 5 december zullen meer dan tachtig modeontwerpers uit de hoofdstad samenkomen in kunstencentrum Palace, het voormalige Pathé Palace vlakbij het beursgebouw en de beroemde Dansaertstraat.

Topontwerpers als Christophe Coppens, Cathy Pill en Annemie Verbeke delen de verkoopsvloer met minder bekende namen en startende designers. Het is voor hen intussen een halfjaarlijkse traditie die hen de perfecte gelegenheid biedt om hun boetieks op te ruimen en plaats te maken voor wat komen zal. Fashionista’s kunnen in het Art Nouveaugebouw, dat het overneemt van Tour& Taxis, gedurende twee dagen op zoek naar uitzonderlijke koopjes, prototypes, unieke stukken en einde reeksen voor sterk verminderde prijzen. Zijn te vinden: prêt-à-porter voor dames, heren, vintage, accesoires, juwelen en ook prêt-à-porter voor kinderen.

Ann Heylens.

Praktisch Vrijdag 4 december van 11u tot 21u en zaterdag 5 december van 10u tot 18u. Gratis toegang – contante betaling, geen plastic zakken voorzien. Palace – Anspachlaan 85 – B1000 Brussel. Annemie Verbeke – Antoine Dansaertstraat 64 & Johanne Riss – Nieuwe Graanmarkt 35.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content