Beestige zomer bij Christophe Coppens

Christophe Coppens creërde voor de zomer 2011 een volledige zoo.

Christophe Coppens heeft zich uitgeleefd met de creatie van zijn zomercollectie 2011. Of zoals hij het zelf liever uitdrukt ‘het beest in zich losgelaten’. Als het aan de sympathieke hoedenontwerper ligt, dragen we komende zomer een volledige zoo op het hoofd, van krokodillen tot giraffen.
Coppens is van kindsbeen af al gefascineerd door dieren en kooien (maar houdt niet noodzakelijk van dieren in kooien), luidt het in het persbericht dat zijn zomercollectie voorstelt. Kooien zijn trouwens wel vaker aanwezig in zijn ontwerpen.

Dit seizoen vertaalt zijn fascinatie zich in sjaals en hoofddeksels met dierenprints. Het kleurenpalet is een mix van wit, pasteltinten en fluo op een zwarte en witte achtergrond. De hoeden zijn voorzien van knoopjes. Zo is er een hoed die kan worden omgetoverd tot een sjaal die je om je hals kunt knopen. Ook de collectie broches vormt samen een volledig dierenpark.

Christophe Coppens werd eind vorig jaar officieel hofleverancier. Benieuwd of de krokodil dan wel de tijger bij prinses Mathilde in de smaak valt.

AH.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content