Backstage met Bobbi Brown: deel 2

Knack Weekend mocht ook bij de show van Tibi backstage een kijkje nemen.

Na de show van Billy Reid mocht Knack Weekend ook een kijkje nemen backstage bij Tibi waar Bobbi Brown Cosmetics de make-up verzorgde.

De make-up voor de show van Tibi werd geleid door Kimberly Soane, de internationale directeur bij Bobbi Brown Cosmetics. Zij gaf ons een beetje meer uitleg over de look van de show. “Voor de ogen gebruiken we een fel kobalt blauw en bruine oogschaduw. Op die manier proberen we een frisse, nette look te creëren die opvalt. We gebruiken geen mascara om de oogleden volledig tot zijn recht te laten komen en alles tot een mooi geheel te laten samenvloeien”, aldus Kimberly.

Beginnen doen ze met een moisturizer voor een frisse huid. “We proberen zo weinig mogelijk foundation te gebruiken en werken de huid af met het retouching powder voor een matte look.” Vervolgens wordt het model afgewerkt met roze poeder op de wangen.

Als we vragen naar de lentetrends horen we vooral pastel. “We zullen deze lente en zomer veel pastels zien. Het voordeel van pastelkleuren is dat je er veel van kan gebruiken zonder ‘over the top’ te gaan. Let wel op dat je niet boven de vouw van het ooglid gaat, want dan wordt het al snel iets te kinderlijk. Met een natuurlijke wenkbrauw die niet te vol is en afgewerkt met wat wit poeder, krijg je de ultieme frisse lentelook.”

Renske De Maesschalck, verslaggever in New York

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content