Anna Wintour over show Kanye West: ‘Ik raakte verdwaald in de kelder’ (video)

© Reuters

Anna Wintour staat niet meteen gekend om haar grappige of toegankelijke karakter, maar in de Amerikaanse avondshow van Seth Meyers liet ze een hele andere kant van zichzelf zien. ‘Iedereen denkt altijd dat ik aan bijzondere dingen denk tijdens modeshows, maar meestal hoop ik vooral dat ze snel gedaan zijn’, lacht ze.

Anna Wintour liet zich in een interview met de bekende Amerikaanse host Seth Meyers van haar grappigste kant zien. De Vogue-hoofdredactrice die op publieke events altijd te spotten is met een zonnebril op haar neus en een sto├»cijnse blik, had het onder andere over haar avonturen op de modeshow van Kanye West. ‘Toen ik vervroegd de zaal wilde verlaten, raakte ik verdwaald in de kelder van Madison Square Garden. Een half uur lang moest ik aan iedereen de weg vragen’, grinnikt ze.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

In datzelfde interview sprak ze ook over de documentaire over het Met Ball (het meest prestigieuze gala in de modewereld, nvdr) die in de maak is. ‘Documentairemakers zijn geniepige mensen’, legt ze uit, ‘je vergeet dat ze er zijn, tot je je opeens compleet belachelijk maakt of dingen zegt waar je later enorm veel spijt van krijgt.’ Het is al de tweede keer dat Wintour meewerkt aan een documentaire. In ‘The September Issue’ werd er een blik achter de schermen van de befaamde september-editie van Vogue geworpen. ‘Ik dacht dat ik ditmaal meer op mijn hoede zou zijn, maar dat is anders uitgedraaid’, lacht ze.

(SDW)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content