De Nederlandse schoenenfabrikant Floris van Bommel ontwikkelde samen met de Vlaamse zanger Ozark Henry een paar slippers. Sinds dit weekend worden honderd spierwitte herenslippers en evenveel damesstuks (119 euro) exclusief verkocht in Van Bommels flagship store in Antwerpen.

Op de onderkant van de leren zool staat een van Piet Goddaers songteksten geprint. Een foto van de muzikant siert de bovenkant. De samenwerking is een voorbode van een uitgebreide collectie die volgende zomer uitkomt.

Pieter Lantsoght.

Van Bommel flagship store, Huidevettersstraat 2, 2000 Antwerpen.

De Nederlandse schoenenfabrikant Floris van Bommel ontwikkelde samen met de Vlaamse zanger Ozark Henry een paar slippers. Sinds dit weekend worden honderd spierwitte herenslippers en evenveel damesstuks (119 euro) exclusief verkocht in Van Bommels flagship store in Antwerpen. Op de onderkant van de leren zool staat een van Piet Goddaers songteksten geprint. Een foto van de muzikant siert de bovenkant. De samenwerking is een voorbode van een uitgebreide collectie die volgende zomer uitkomt.Pieter Lantsoght. Van Bommel flagship store, Huidevettersstraat 2, 2000 Antwerpen.