Eerder dit jaar zagen we Kristen Stewart nog op krukken wankelen tijdens de Oscaruitreiking. Dit keer doet ze het beter op de Nickelodeon Kids' Choice Awards in een ontwerp van Osman Yousefzada.


De Amerikaanse actrice droeg voor de tweede keer in een week tijd, een creatie van de Londense ontwerper Osman Yousefzada. Dit tweedelig geruite maatpakje van de Pre-Fall 2013 collectie komt haar ietwat bleke huid ten goede en het korte shortje maken haar benen extra lang.


Even verrassend als haar brede glimlach, is haar schoenenkeuze. Het lijkt wel of ze voortaan haar sneakers inruilt voor elegante hakken. Op de Nickelodeon Kids' Choice Awards wandelde Kristen Stewart dan ook zelfzeker de paarse loper af op een paar Christian Louboutin 'Pigalle Plato' pumps en ook haar favoriete Karen London ring kon deze keer niet ontbreken.

Voor de styling van het haar en de make-up speelde Kristen op veilig maar toch zeer geslaagd. Om de volledige look een edgy detail te geven ging ze voor een dreadlocks geïnspireerd kapsel met visgraatvlecht. Door de donkerpaarse oogschaduw komen haar lichtbruine ogen goed uit en de natuurlijke kleur van de lippen zorgde voor de volledige afwerking. Graag meer van dit Kristen! (JJ)

Eerder dit jaar zagen we Kristen Stewart nog op krukken wankelen tijdens de Oscaruitreiking. Dit keer doet ze het beter op de Nickelodeon Kids' Choice Awards in een ontwerp van Osman Yousefzada. De Amerikaanse actrice droeg voor de tweede keer in een week tijd, een creatie van de Londense ontwerper Osman Yousefzada. Dit tweedelig geruite maatpakje van de Pre-Fall 2013 collectie komt haar ietwat bleke huid ten goede en het korte shortje maken haar benen extra lang. Even verrassend als haar brede glimlach, is haar schoenenkeuze. Het lijkt wel of ze voortaan haar sneakers inruilt voor elegante hakken. Op de Nickelodeon Kids' Choice Awards wandelde Kristen Stewart dan ook zelfzeker de paarse loper af op een paar Christian Louboutin 'Pigalle Plato' pumps en ook haar favoriete Karen London ring kon deze keer niet ontbreken. Voor de styling van het haar en de make-up speelde Kristen op veilig maar toch zeer geslaagd. Om de volledige look een edgy detail te geven ging ze voor een dreadlocks geïnspireerd kapsel met visgraatvlecht. Door de donkerpaarse oogschaduw komen haar lichtbruine ogen goed uit en de natuurlijke kleur van de lippen zorgde voor de volledige afwerking. Graag meer van dit Kristen! (JJ)