Het Britse luxe lingeriemerk Agent Provocateur heeft een eerste boetiek geopend in de stad Antwerpen. Het is na Knokke de tweede vestiging in ons land.

Agent Provocateur, opgericht in 1994 in Londen, is een lingeriemerk dat bekend is om sensuele, vrouwelijke en erg verleidelijke lingerie. Onder meer Kate Moss, Monica Cruz (zus van Penelope), Maggie Gyllenhaal en Kylie Minogue poseerden voor het label. De campagne met Kylie Minogue haalde enkele jaren geleden nog het wereldnieuws omdat het verbannen werd in Groot-Brittannië van het kleine scherm. Het reclamefilmpje, waarin Kylie in Provocateur-lingerie op een rodeo-machine zit, verhuisde naar het grote scherm en werd enkel nog in grote cinemazalen vertoond. In Groot-Brittannië werd het controversiële filmpje met Kylie vervolgens bekroond tot beste cinema-reclamespot.

Agent Provocateur is vooral bekend voor hun lingerie, maar het label heeft nog een hele reeks van andere producten in hun portfolio. Zo is er nachtkleding, lingerie voor de bruid, een heel reeks accessoires, zwemkledij, zonnebrillen en parfums. Het parfum van Agent Provocateur, in het roze flesje, is intussen ook al wereldberoemd.

Agent Provocateur in Antwerpen

Het Britse label heeft nu een eerste winkel geopend in Antwerpen, de tweede in heel België. De nieuwe winkel wordt gekenmerkt door verleiding, stijl en een portie luxe. De inrichting van de nieuwe boetiek is volledig in Boudoirstijl met zwart gelakte meubels, antieke zetels en parelluchters.

In de boetiek in Antwerpen is het complete gamma van Agent Provocateur te koop. Naast de hoofdcollectie vind je er ook de classic-collectie, Soirée en bruidscollectie. Daarnaast kan je er ook terecht voor de zwemkledij van Agent Provocateur, hosiery (panty's), accessoires en beautyproducten.

Agent Provocateur, Schuttershofstraat 7, 2000 Antwerpen.

(LVR)

Het Britse luxe lingeriemerk Agent Provocateur heeft een eerste boetiek geopend in de stad Antwerpen. Het is na Knokke de tweede vestiging in ons land. Agent Provocateur, opgericht in 1994 in Londen, is een lingeriemerk dat bekend is om sensuele, vrouwelijke en erg verleidelijke lingerie. Onder meer Kate Moss, Monica Cruz (zus van Penelope), Maggie Gyllenhaal en Kylie Minogue poseerden voor het label. De campagne met Kylie Minogue haalde enkele jaren geleden nog het wereldnieuws omdat het verbannen werd in Groot-Brittannië van het kleine scherm. Het reclamefilmpje, waarin Kylie in Provocateur-lingerie op een rodeo-machine zit, verhuisde naar het grote scherm en werd enkel nog in grote cinemazalen vertoond. In Groot-Brittannië werd het controversiële filmpje met Kylie vervolgens bekroond tot beste cinema-reclamespot. Agent Provocateur is vooral bekend voor hun lingerie, maar het label heeft nog een hele reeks van andere producten in hun portfolio. Zo is er nachtkleding, lingerie voor de bruid, een heel reeks accessoires, zwemkledij, zonnebrillen en parfums. Het parfum van Agent Provocateur, in het roze flesje, is intussen ook al wereldberoemd.Agent Provocateur in Antwerpen Het Britse label heeft nu een eerste winkel geopend in Antwerpen, de tweede in heel België. De nieuwe winkel wordt gekenmerkt door verleiding, stijl en een portie luxe. De inrichting van de nieuwe boetiek is volledig in Boudoirstijl met zwart gelakte meubels, antieke zetels en parelluchters. In de boetiek in Antwerpen is het complete gamma van Agent Provocateur te koop. Naast de hoofdcollectie vind je er ook de classic-collectie, Soirée en bruidscollectie. Daarnaast kan je er ook terecht voor de zwemkledij van Agent Provocateur, hosiery (panty's), accessoires en beautyproducten. Agent Provocateur, Schuttershofstraat 7, 2000 Antwerpen.(LVR)