Het biografische docudrama vangt aan bij de eerste modeshow van Dior in het Parijs van 1947 en vertelt het verhaal van Clara, die na de enthousiast onthaalde show door mister Dior himself wordt opgemerkt als model. Alle ontwikkelingen gebeuren tijdens de hoogdagen van de Parijse mode tussen 1947 en 1957.

Girl in Dior
© Girl in Dior

Illustratrice voor Le Monde Annie Goetzinger wilde het in Girl in Dior niet enkel hebben over de persoonlijkheid van Dior, maar ook over het wervelende universum waarin de ontwerper leefde. Daarin is ze op een prachtige manier geslaagd.

Meteen beginnen lezen? Dan kan je alvast het e-book bestellen.

(EK)

Het biografische docudrama vangt aan bij de eerste modeshow van Dior in het Parijs van 1947 en vertelt het verhaal van Clara, die na de enthousiast onthaalde show door mister Dior himself wordt opgemerkt als model. Alle ontwikkelingen gebeuren tijdens de hoogdagen van de Parijse mode tussen 1947 en 1957. Illustratrice voor Le Monde Annie Goetzinger wilde het in Girl in Dior niet enkel hebben over de persoonlijkheid van Dior, maar ook over het wervelende universum waarin de ontwerper leefde. Daarin is ze op een prachtige manier geslaagd. Meteen beginnen lezen? Dan kan je alvast het e-book bestellen.(EK)