De 30-jarige Franse actrice werd bekend om haar rol in La Vie d'Adèle, die in 2013 de Gouden Palm won in Cannes, en brak helemaal door als Madeleine Swann in de laatste Bondfilm Spectre. Haar populariteit en persoonlijkheid zijn niet onopgemerkt gebleven. Het Franse modehuis stelde haar zopas voor als hun nieuwe gezicht.

Volgens het persbericht werd Seydoux gekozen omdat ze de verpersoonlijking is van de ideale Louis Vuitton-vrouw. 'Ze is een veelzijdige, moderne en onafhankelijke vrouw.' Léa zelf strooit ook met superlatieven over het label. 'Ik heb een enorme bewondering voor Nicolas Ghesquière en het werk dat hij levert. Zijn voortdurende zoektocht naar nieuwigheden is ook erg indrukwekkend.' (AB)

De 30-jarige Franse actrice werd bekend om haar rol in La Vie d'Adèle, die in 2013 de Gouden Palm won in Cannes, en brak helemaal door als Madeleine Swann in de laatste Bondfilm Spectre. Haar populariteit en persoonlijkheid zijn niet onopgemerkt gebleven. Het Franse modehuis stelde haar zopas voor als hun nieuwe gezicht. Volgens het persbericht werd Seydoux gekozen omdat ze de verpersoonlijking is van de ideale Louis Vuitton-vrouw. 'Ze is een veelzijdige, moderne en onafhankelijke vrouw.' Léa zelf strooit ook met superlatieven over het label. 'Ik heb een enorme bewondering voor Nicolas Ghesquière en het werk dat hij levert. Zijn voortdurende zoektocht naar nieuwigheden is ook erg indrukwekkend.' (AB)