De Franse actrice en model Laetitia Casta is het gezicht - en lichaam - van de lentecampagne van luxemerk Reed Krakoff.

Voormalige Victoria's Secret Angel, Laetitia Casta, kwam eerder nog in opspraak toen er kritiek geuit werd op haar wellustige rondingen in de H&M lingeriecampagne waarin ze glitterende lingerie voor de feesten showde. Haar sensualiteit zou te sexy, te afleidend en te onrealistisch zijn. Wat er ook van zij, haar godinnenuiterlijk legt haar in elk geval geen windeieren, want ook nu wordt ze weer voor de kar gespannen van een bekend modemerk omwille van haar verleidelijke vertoning.

Reed Krakoff, het luxemerk dat bekend staat om zijn lederwaren, koos Casta voor haar natuurlijke sensualiteit en belichte deze door te opteren voor intieme zwart-wit fotografie tegen een sobere achtergrond. Krakoff fotografeerde het model hoogstpersoonlijk in de New Yorkse Academy Mansion. Haar en make-up werden verzorgd door Didier Malige en Mark Carrasquillo.

Reed liet optekenen dat hij in Laetitia de ideale Reed Krakoff vrouw ziet: 'modern en intelligent, met een poëtische sensualiteit'. Hij noemt haar zelfzekerheid krachtig en vrouwelijk en haar schoonheid complex en charmant.

De campagne zal onthuld worden in de maartnummers van mode- en lifestylebladen. (LP)

De Franse actrice en model Laetitia Casta is het gezicht - en lichaam - van de lentecampagne van luxemerk Reed Krakoff.Voormalige Victoria's Secret Angel, Laetitia Casta, kwam eerder nog in opspraak toen er kritiek geuit werd op haar wellustige rondingen in de H&M lingeriecampagne waarin ze glitterende lingerie voor de feesten showde. Haar sensualiteit zou te sexy, te afleidend en te onrealistisch zijn. Wat er ook van zij, haar godinnenuiterlijk legt haar in elk geval geen windeieren, want ook nu wordt ze weer voor de kar gespannen van een bekend modemerk omwille van haar verleidelijke vertoning. Reed Krakoff, het luxemerk dat bekend staat om zijn lederwaren, koos Casta voor haar natuurlijke sensualiteit en belichte deze door te opteren voor intieme zwart-wit fotografie tegen een sobere achtergrond. Krakoff fotografeerde het model hoogstpersoonlijk in de New Yorkse Academy Mansion. Haar en make-up werden verzorgd door Didier Malige en Mark Carrasquillo. Reed liet optekenen dat hij in Laetitia de ideale Reed Krakoff vrouw ziet: 'modern en intelligent, met een poëtische sensualiteit'. Hij noemt haar zelfzekerheid krachtig en vrouwelijk en haar schoonheid complex en charmant. De campagne zal onthuld worden in de maartnummers van mode- en lifestylebladen. (LP)