Lingeriemerk Victoria's Secret brengt elk jaar naar aanleiding van de feestdagen een bijzondere bh uit. En deze keer is het model wel heel exuberant.

Juwelier Martin Katz creÃ"erde voor het merk de Black Diamond Fantasy Miracel Bra, een push-up bedekt met 3.600 zwarte en witte diamantjes, 34 robijnen en twee grote zwarte traanvormige diamanten.

Het unieke model is te koop voor 5 miljoen dollar (3,9 miljoen euro) en het Braziliaanse fotomodel Adriana Lima had de eer het als eerste te showen. De allerduurste bh ooit is hij echter niet. Dat record vestigde Victoria's Secret in 2005, met een bovenstukje van 12,5 miljoen dollar (9,7 miljoen dollar).

Caroline Lallemand/Ann Heylens.

Lingeriemerk Victoria's Secret brengt elk jaar naar aanleiding van de feestdagen een bijzondere bh uit. En deze keer is het model wel heel exuberant.Juwelier Martin Katz creÃ"erde voor het merk de Black Diamond Fantasy Miracel Bra, een push-up bedekt met 3.600 zwarte en witte diamantjes, 34 robijnen en twee grote zwarte traanvormige diamanten.Het unieke model is te koop voor 5 miljoen dollar (3,9 miljoen euro) en het Braziliaanse fotomodel Adriana Lima had de eer het als eerste te showen. De allerduurste bh ooit is hij echter niet. Dat record vestigde Victoria's Secret in 2005, met een bovenstukje van 12,5 miljoen dollar (9,7 miljoen dollar). Caroline Lallemand/Ann Heylens.