Het van oorsprong Belgische label Maison Martin Margiela kondigde in oktober aan dat John Galliano aan het creatieve roer komt te staan van het modemerk. Deze aanwerving moet de terugkeer van Galliano betekenen, die na antisemitische uitspraken niet meer welkom was in de modewereld.

Anna Wintour en haar dochter Bee Shaffer , BELGAIMAGE
Anna Wintour en haar dochter Bee Shaffer © BELGAIMAGE

Sinds zijn passage bij Oscar de la Renta en openlijke steun van Anna Wintour is hij weer helemaal terug van weggeweest. Tijdens de uitreiking van de British Fashion Awards mocht hij zelfs de Outstanding Achievement Award aan Wintour overhandigen. De hoofdredactrice van de Amerikaanse Vogue droeg die avond zelfs een jurk van zijn hand.

De presentatie van zijn eerste Haute Couture show van Margiela zal plaatsvinden op 12 januari in Londen rond 'tea time'. Hij blijft dus weg van de Couture Week in Parijs die ook in januari plaatsvindt. (LP)

Het van oorsprong Belgische label Maison Martin Margiela kondigde in oktober aan dat John Galliano aan het creatieve roer komt te staan van het modemerk. Deze aanwerving moet de terugkeer van Galliano betekenen, die na antisemitische uitspraken niet meer welkom was in de modewereld.De presentatie van zijn eerste Haute Couture show van Margiela zal plaatsvinden op 12 januari in Londen rond 'tea time'. Hij blijft dus weg van de Couture Week in Parijs die ook in januari plaatsvindt. (LP)