De Franse modeontwerper Jean Paul Gaultier heeft besloten om niet langer samen te werken met zijn fabrikant Aeffa SpA. Dat meldt WWD.

Het is nog niet geweten waarom Gaultier de samenwerking - die al tientallen jaren stand hiel d - met het Italiaanse bedrijf heeft stopgezet.

Aeffe heeft momenteel controle over de collecties van Moschino, Pollini en Alberta Ferretti. Verder produceren ze ook de collecties van Cacharel en Cédric Charlier. Het is nog niet geweten met welke fabrikant Jean Paul Gaultier in de toekomst zal samenwerken. (RDM)

De Franse modeontwerper Jean Paul Gaultier heeft besloten om niet langer samen te werken met zijn fabrikant Aeffa SpA. Dat meldt WWD. Het is nog niet geweten waarom Gaultier de samenwerking - die al tientallen jaren stand hiel d - met het Italiaanse bedrijf heeft stopgezet. Aeffe heeft momenteel controle over de collecties van Moschino, Pollini en Alberta Ferretti. Verder produceren ze ook de collecties van Cacharel en Cédric Charlier. Het is nog niet geweten met welke fabrikant Jean Paul Gaultier in de toekomst zal samenwerken. (RDM)