Om nog onbekende redenen heeft ontwerpster Jil Sander, en dit al voor de derde keer, afstand gedaan van haar gelijknamige label. Nu is het zoeken naar een opvolger en dat zou wel eens Gabriele Colangelo kunnen zijn. Dat schrijft de Britse Vogue.

De Britse Vogue baseert zich voor deze 'veronderstelling', enerzijds op de geruchten binnen de mode-industrie, maar anderzijds ook op het feit dat de stijlen van zowel Colangelo als Sander erg gelijklopend zijn. De 37-jarige Colangelo heeft ervaring opgedaan bij Versace en Cavalli.

Er wordt dan ook gedacht dat Colangelo wel voor een frisse wind kan zorgen in het modehuis.

Intussen is Jil Sander alweer vertrokken bij Jil Sander. Volgens WWD zou het gaan om persoonlijke redenen. Volgens deze website vindt haar vertrek plaats op het moment waarop het label belangrijke beslissingen moet nemen. Volgens kenners van het modelabel zou de koppigheid van de ontwerpster er ook voor iets tussen zitten. (LVR)

Om nog onbekende redenen heeft ontwerpster Jil Sander, en dit al voor de derde keer, afstand gedaan van haar gelijknamige label. Nu is het zoeken naar een opvolger en dat zou wel eens Gabriele Colangelo kunnen zijn. Dat schrijft de Britse Vogue. De Britse Vogue baseert zich voor deze 'veronderstelling', enerzijds op de geruchten binnen de mode-industrie, maar anderzijds ook op het feit dat de stijlen van zowel Colangelo als Sander erg gelijklopend zijn. De 37-jarige Colangelo heeft ervaring opgedaan bij Versace en Cavalli. Er wordt dan ook gedacht dat Colangelo wel voor een frisse wind kan zorgen in het modehuis. Intussen is Jil Sander alweer vertrokken bij Jil Sander. Volgens WWD zou het gaan om persoonlijke redenen. Volgens deze website vindt haar vertrek plaats op het moment waarop het label belangrijke beslissingen moet nemen. Volgens kenners van het modelabel zou de koppigheid van de ontwerpster er ook voor iets tussen zitten. (LVR)