Vanaf vandaag kan je in geselecteerde winkels van H&M terecht voor de collectie van Isabel Marant voor de Zweedse modeketen. Al vroeg in de ochtend stonden de eerste fans al aan te schuiven.

De collectie van de Franse ontwerpster Isabel Marant voor H&M ligt vanaf nu in de winkels. De samenwerking zorgde vroeg in de ochtend al voor een grote belangstelling aan de Belgische winkels, waaronder in Brussel en Antwerpen. De fans besloten al om heel vroeg te gaan aanschuiven om een kledingstuk uit de collectie vast te krijgen. En wie vroeg was, die had geluk en kon met zijn favoriete stuk uit de collectie naar huis terugkeren.

Vroeg in de ochtend

Ook Nanja Massy, make-upartieste en blogster bij Suriel, ging aanschuiven aan de H&M-winkel aan de Elsensesteenweg in Brussel. "Vanaf zes uur in de ochtend hebben we post gevat aan de winkel. Op dat moment stonden er al zo'n 20-tal dames," zegt Nanja. "Eenmaal we binnen waren wist ik precies wat ik wou. Ik heb het geluk gehad dat ik de kleding al eerder kon passen (op het verjaardagsevenement van Belmodo), waardoor ik meteen naar mijn lievelingsstukken in de juiste maat kon grabbelen. Voor andere mensen was het een stuk hectischer."

Wie nu nog naar de H&M-winkels trekt, is er grotendeels aan voor de moeite. Zo zou de collectie al zo goed als uitverkocht zijn, maar wie snel is heeft misschien nog wel geluk.

Website niet toegankelijk

Wie niet tot bij de winkels is geraakt, kon ook online kledingstukken uit de collectie bestellen. Maar de website van H&M stelt het geduld van veel fans op de proef, aangezien deze al enkele uren niet toegankelijk is. Wie naar de website surft, die wordt in een virtuele wachtrij gezet. Het grote verkeer naar de website is waarschijnlijk de oorzaak voor dit probleem. (LVR)

Vanaf vandaag kan je in geselecteerde winkels van H&M terecht voor de collectie van Isabel Marant voor de Zweedse modeketen. Al vroeg in de ochtend stonden de eerste fans al aan te schuiven. De collectie van de Franse ontwerpster Isabel Marant voor H&M ligt vanaf nu in de winkels. De samenwerking zorgde vroeg in de ochtend al voor een grote belangstelling aan de Belgische winkels, waaronder in Brussel en Antwerpen. De fans besloten al om heel vroeg te gaan aanschuiven om een kledingstuk uit de collectie vast te krijgen. En wie vroeg was, die had geluk en kon met zijn favoriete stuk uit de collectie naar huis terugkeren. Vroeg in de ochtend Ook Nanja Massy, make-upartieste en blogster bij Suriel, ging aanschuiven aan de H&M-winkel aan de Elsensesteenweg in Brussel. "Vanaf zes uur in de ochtend hebben we post gevat aan de winkel. Op dat moment stonden er al zo'n 20-tal dames," zegt Nanja. "Eenmaal we binnen waren wist ik precies wat ik wou. Ik heb het geluk gehad dat ik de kleding al eerder kon passen (op het verjaardagsevenement van Belmodo), waardoor ik meteen naar mijn lievelingsstukken in de juiste maat kon grabbelen. Voor andere mensen was het een stuk hectischer." Wie nu nog naar de H&M-winkels trekt, is er grotendeels aan voor de moeite. Zo zou de collectie al zo goed als uitverkocht zijn, maar wie snel is heeft misschien nog wel geluk. Website niet toegankelijk Wie niet tot bij de winkels is geraakt, kon ook online kledingstukken uit de collectie bestellen. Maar de website van H&M stelt het geduld van veel fans op de proef, aangezien deze al enkele uren niet toegankelijk is. Wie naar de website surft, die wordt in een virtuele wachtrij gezet. Het grote verkeer naar de website is waarschijnlijk de oorzaak voor dit probleem. (LVR)