Als deel van de openluchttentoonstelling "Above the Below - Manhole Cover Art and the Wired City" wil Milaan en vezelopticabedrijf Metroweb mensen doen stilstaan bij de enorme hoeveelheid kabels, communicatie en technologie die er onder hun voeten doorloopt.

Ze vroegen aan verschillende topdesigners om een ontwerp te tekenen voor de vele ijzeren putdeksels van de Via Monte Napoleone en Via Sant'Andrea. Onder meer Armani, Versace, Missoni, Emilio Pucci en Prada bezitten nu een kleurrijk deksel in de Italiaanse modestad.

A photo posted by Tombini Art (@tombiniart) on

A photo posted by Tombini Art (@tombiniart) on

A photo posted by Tombini Art (@tombiniart) on

A photo posted by Tombini Art (@tombiniart) on

De couture riooldeksels zijn nog een jaar lang te bezichtigen. Daarna zullen ze voor het goede doel onder de hamer gaan.

Als deel van de openluchttentoonstelling "Above the Below - Manhole Cover Art and the Wired City" wil Milaan en vezelopticabedrijf Metroweb mensen doen stilstaan bij de enorme hoeveelheid kabels, communicatie en technologie die er onder hun voeten doorloopt. Ze vroegen aan verschillende topdesigners om een ontwerp te tekenen voor de vele ijzeren putdeksels van de Via Monte Napoleone en Via Sant'Andrea. Onder meer Armani, Versace, Missoni, Emilio Pucci en Prada bezitten nu een kleurrijk deksel in de Italiaanse modestad.De couture riooldeksels zijn nog een jaar lang te bezichtigen. Daarna zullen ze voor het goede doel onder de hamer gaan.