De vrouw van de Schotse ontwerper Jonathan Saunders doet denken aan het jongere zusje van Betty Draper, de blonde huisvrouw uit de hitserie Mad Men. Piekfijn uitgedost in pastelkleurige zomerjurken en zwierige, kuitlange rokken, maar met een nonchalance die het jaren vijftig silhouet erg hedendaags maakt.

Wij weten vooral het zeemzoete kleurenpalet te smaken: perzik, citroengeel, oceaanblauw, zachtroze, omber, ... Het vertrekpunt van de collectie én geïnspireerd op de kleuren van South Beach in Miami, aldus de ontwerper backstage.

Ellen De Wolf

De vrouw van de Schotse ontwerper Jonathan Saunders doet denken aan het jongere zusje van Betty Draper, de blonde huisvrouw uit de hitserie Mad Men. Piekfijn uitgedost in pastelkleurige zomerjurken en zwierige, kuitlange rokken, maar met een nonchalance die het jaren vijftig silhouet erg hedendaags maakt. Wij weten vooral het zeemzoete kleurenpalet te smaken: perzik, citroengeel, oceaanblauw, zachtroze, omber, ... Het vertrekpunt van de collectie én geïnspireerd op de kleuren van South Beach in Miami, aldus de ontwerper backstage. Ellen De Wolf