Voor de modeshow van Philipp Plein tijdens Milan Fashion Week werden de modellen backstage onder handen genomen door Lisa Eldridge. In deze exclusieve video neemt de befaamde make-up artieste ons mee achter de schermen en beschrijft ze de minimalistische look die ze creëerde voor deze specifieke collectie.

Lisa Eldridge hield de make-up heel natuurlijk en minimalistisch in vergelijking met de collectie waarin voornamelijk met zwart en goud werd gewerkt. Zelf beschrijft de make-up artieste de look als 'nude on nude' en legt ze uit dat ze bewust met natuurlijke tinten te werk is gegaan. (LP)

Voor de modeshow van Philipp Plein tijdens Milan Fashion Week werden de modellen backstage onder handen genomen door Lisa Eldridge. In deze exclusieve video neemt de befaamde make-up artieste ons mee achter de schermen en beschrijft ze de minimalistische look die ze creëerde voor deze specifieke collectie. Lisa Eldridge hield de make-up heel natuurlijk en minimalistisch in vergelijking met de collectie waarin voornamelijk met zwart en goud werd gewerkt. Zelf beschrijft de make-up artieste de look als 'nude on nude' en legt ze uit dat ze bewust met natuurlijke tinten te werk is gegaan. (LP)