De ontwerpen die we tijdens deze vier dagen te zien krijgen, zijn allesbehalve draagbaar of betaalbaar voor de gewone vrouw in de straat. Het doel is dan ook niet om zoveel mogelijk van deze collecties te verkopen, maar om aan de wereld te laten zien welk creatief talent er schuilt bij een modehuis.

Atelier Versace mocht de spits afbijten tijdens de eerste avond van deze extravagante week. Er wordt uitgekeken naar de tweede collectie van Raf Simons voor het modehuis Dior, alsook naar de nieuwkomers zoals Giambattista Valli, Alexis Mabille en Maison Martin Margiela die pas recent het statuut van couturehuis ontvingen.

Uiteraard wordt er ook weer veel verwacht van kleppers zoals Chanel, Valentino, Jean Paul Gaultier en Elie Saab. Deze shows zullen namelijk heel wat bekend volk uit de film-en muziekindustrie lokken.

Verder tonen ook Stéphane Rolland, Giorgio Armani, Herve L. Leroux en de Canadese ontwerper Rad Hourani hun collecties. Grote afwezige dit jaar is het modehuis Givenchy. (RDM)

De ontwerpen die we tijdens deze vier dagen te zien krijgen, zijn allesbehalve draagbaar of betaalbaar voor de gewone vrouw in de straat. Het doel is dan ook niet om zoveel mogelijk van deze collecties te verkopen, maar om aan de wereld te laten zien welk creatief talent er schuilt bij een modehuis. Atelier Versace mocht de spits afbijten tijdens de eerste avond van deze extravagante week. Er wordt uitgekeken naar de tweede collectie van Raf Simons voor het modehuis Dior, alsook naar de nieuwkomers zoals Giambattista Valli, Alexis Mabille en Maison Martin Margiela die pas recent het statuut van couturehuis ontvingen. Uiteraard wordt er ook weer veel verwacht van kleppers zoals Chanel, Valentino, Jean Paul Gaultier en Elie Saab. Deze shows zullen namelijk heel wat bekend volk uit de film-en muziekindustrie lokken. Verder tonen ook Stéphane Rolland, Giorgio Armani, Herve L. Leroux en de Canadese ontwerper Rad Hourani hun collecties. Grote afwezige dit jaar is het modehuis Givenchy. (RDM)