Swarovski heeft styliste Kate Young kunnen strikken voor de Elements tentoonstelling in New York. De tentoonstelling zal verschillende looks van bekende ontwerpers in beeld zetten.

Zo zullen er looks te zien zijn van Jason Wu, Christian Louboutin, Mary Kantrantzou, Jen Kao, Dannijo, Tom Binns en Rodarte. "Ik was vooral geïnspireerd door de ontwerpers en door hun interessante manier van werken", zegt Young tegen WWD.

"Ik heb mijn favoriete stukken geselecteerd van de ontwerpers die hebben samengewerkt met Swarovski voor de wintercollectie van 2012." Om de Swarovski kristallen extra in de kijker te zetten, worden er ook iPads uitgedeeld die versierd zijn met Swarovski kristallen en die beelden tonen van modeshows van over heel de wereld. (RDM)

Swarovski heeft styliste Kate Young kunnen strikken voor de Elements tentoonstelling in New York. De tentoonstelling zal verschillende looks van bekende ontwerpers in beeld zetten. Zo zullen er looks te zien zijn van Jason Wu, Christian Louboutin, Mary Kantrantzou, Jen Kao, Dannijo, Tom Binns en Rodarte. "Ik was vooral geïnspireerd door de ontwerpers en door hun interessante manier van werken", zegt Young tegen WWD. "Ik heb mijn favoriete stukken geselecteerd van de ontwerpers die hebben samengewerkt met Swarovski voor de wintercollectie van 2012." Om de Swarovski kristallen extra in de kijker te zetten, worden er ook iPads uitgedeeld die versierd zijn met Swarovski kristallen en die beelden tonen van modeshows van over heel de wereld. (RDM)