Mode-ontwerpers Domenico Dolce en Stefano Gabbana moeten in Italië voor de rechter verschijnen wegens vermeende belastingontduiking ter waarde van zowat 1 miljard euro. Dat melden Italiaanse media.

De twee Italianen konden met hun kleding onder meer Madonna en andere sterren overtuigen. Binnenkort zullen ze ook de rechter moeten overtuigen, maar dan van hun financiële handel en wandel. De Milanese magistraat Giuseppe Gennari besliste immers om

het duo opnieuw voor de rechtbank te brengen, nadat het Italiaanse cassatiehof vorig jaar een eerdere vrijspraak deels weer had ingetrokken. Een datum voor de start van het proces is er nog niet. (DPA/EE)

Mode-ontwerpers Domenico Dolce en Stefano Gabbana moeten in Italië voor de rechter verschijnen wegens vermeende belastingontduiking ter waarde van zowat 1 miljard euro. Dat melden Italiaanse media. De twee Italianen konden met hun kleding onder meer Madonna en andere sterren overtuigen. Binnenkort zullen ze ook de rechter moeten overtuigen, maar dan van hun financiële handel en wandel. De Milanese magistraat Giuseppe Gennari besliste immers om het duo opnieuw voor de rechtbank te brengen, nadat het Italiaanse cassatiehof vorig jaar een eerdere vrijspraak deels weer had ingetrokken. Een datum voor de start van het proces is er nog niet. (DPA/EE)