Eind januari voegt David Beckham een ondergoedlijn voor kinderen toe aan zijn H&M-repertoire. De collectie heet 'Mini Me' en is enkel voor jongens bedoeld. Dat schrijft British Vogue. David Beckham lanceerde al in 2012 een herenondergoedlijn voor de Zweedse modeketen H&M, waarvoor hij zelf model stond in de reclamecampagne. Nu brengt de Britse ex-voetballer ook een ondergoedlijn voor kinderen. Die zal in dezelfde stijl zijn: comfortabel, warm en relaxed. Het kleurenpalet is dan weer vooral blauw, wit en grijs.

De collectie komt in het Verenigd Koninkrijk op 30 januari in de rekken. Wanneer ze de Belgische winkels bereikt, is op dit moment nog niet duidelijk. (LR)

Eind januari voegt David Beckham een ondergoedlijn voor kinderen toe aan zijn H&M-repertoire. De collectie heet 'Mini Me' en is enkel voor jongens bedoeld. Dat schrijft British Vogue. David Beckham lanceerde al in 2012 een herenondergoedlijn voor de Zweedse modeketen H&M, waarvoor hij zelf model stond in de reclamecampagne. Nu brengt de Britse ex-voetballer ook een ondergoedlijn voor kinderen. Die zal in dezelfde stijl zijn: comfortabel, warm en relaxed. Het kleurenpalet is dan weer vooral blauw, wit en grijs. De collectie komt in het Verenigd Koninkrijk op 30 januari in de rekken. Wanneer ze de Belgische winkels bereikt, is op dit moment nog niet duidelijk. (LR)