Elk jaar wordt er een award gegeven aan de meest succesvolle ontwerper. Ook tijdens deze editie van Night of the Stars was dat niet anders. De Fashion Group International gaf de Superstar Award aan Carolina Herrera. Dat meldt WWD.

Actrice Renée Zellweger mocht de award uitreiken en was voor de gelegenheid gehuld in een zijden jurk van Herrera. "Carolina is een internationaal icoon en een briljante zakenvrouw", verklaart Margaret Hayaret, president van Fashion Group International.

"Al meer dan dertig jaar staat ze aan de top met haar mode-imperium, bestaande uit accessoires, parfums, bruidscouture en kledingcollecties. Zij weet als geen ander wat de hedendaagse elegante vrouw wil als het gaat om stijl en schoonheid." Tijdens eerdere edities mochten onder meer Giorgio Armani, Karl Lagerfeld, Oscar de la Renta, Donna Karen en Donatella Versace de prijs in de wacht slepen. (RDM)

Elk jaar wordt er een award gegeven aan de meest succesvolle ontwerper. Ook tijdens deze editie van Night of the Stars was dat niet anders. De Fashion Group International gaf de Superstar Award aan Carolina Herrera. Dat meldt WWD.Actrice Renée Zellweger mocht de award uitreiken en was voor de gelegenheid gehuld in een zijden jurk van Herrera. "Carolina is een internationaal icoon en een briljante zakenvrouw", verklaart Margaret Hayaret, president van Fashion Group International."Al meer dan dertig jaar staat ze aan de top met haar mode-imperium, bestaande uit accessoires, parfums, bruidscouture en kledingcollecties. Zij weet als geen ander wat de hedendaagse elegante vrouw wil als het gaat om stijl en schoonheid." Tijdens eerdere edities mochten onder meer Giorgio Armani, Karl Lagerfeld, Oscar de la Renta, Donna Karen en Donatella Versace de prijs in de wacht slepen. (RDM)