Terwijl wij allemaal onze wintertruien van zolder halen vergeten we vaak onze viervoeters. Want ook al gebruikt u dit najaar een bontjas om uzelf warm te houden, wil dat niet zeggen dat de vacht van uw huisdier voldoende dik is.

Jawel, dierenkleding is voor sommige rassen echt noodzakelijk om de lichaamstemperatuur te regelen, al stellen we ons nog altijd vragen bij de gekke jasjes, glitterige jurkjes en ietwat vernederende verkleedpakjes waarin sommigen hun viervoeter durven hullen.

Kledingmerk Benetton stapt af van het potsierlijke en geeft uw hond klassieke truimodellen die hen deze winter warm zullen houden. Een sweater met capuchon voor de sportievere pup, een klassieke kabelrolkraag voor de stijlvollere hond. Geheel volgens de merkidentiteit zullen deze hondensweaters verkrijgbaar zijn in verschillende frisse kleuren. (KS)

Terwijl wij allemaal onze wintertruien van zolder halen vergeten we vaak onze viervoeters. Want ook al gebruikt u dit najaar een bontjas om uzelf warm te houden, wil dat niet zeggen dat de vacht van uw huisdier voldoende dik is. Jawel, dierenkleding is voor sommige rassen echt noodzakelijk om de lichaamstemperatuur te regelen, al stellen we ons nog altijd vragen bij de gekke jasjes, glitterige jurkjes en ietwat vernederende verkleedpakjes waarin sommigen hun viervoeter durven hullen. Kledingmerk Benetton stapt af van het potsierlijke en geeft uw hond klassieke truimodellen die hen deze winter warm zullen houden. Een sweater met capuchon voor de sportievere pup, een klassieke kabelrolkraag voor de stijlvollere hond. Geheel volgens de merkidentiteit zullen deze hondensweaters verkrijgbaar zijn in verschillende frisse kleuren. (KS)