Anna Wintour liet zich in een interview met de bekende Amerikaanse host Seth Meyers van haar grappigste kant zien. De Vogue-hoofdredactrice die op publieke events altijd te spotten is met een zonnebril op haar neus en een stoïcijnse blik, had het onder andere over haar avonturen op de modeshow van Kanye West. 'Toen ik vervroegd de zaal wilde verlaten, raakte ik verdwaald in de kelder van Madison Square Garden. Een half uur lang moest ik aan iedereen de weg vragen', grinnikt ze.

In datzelfde interview sprak ze ook over de documentaire over het Met Ball (het meest prestigieuze gala in de modewereld, nvdr) die in de maak is. 'Documentairemakers zijn geniepige mensen', legt ze uit, 'je vergeet dat ze er zijn, tot je je opeens compleet belachelijk maakt of dingen zegt waar je later enorm veel spijt van krijgt.' Het is al de tweede keer dat Wintour meewerkt aan een documentaire. In 'The September Issue' werd er een blik achter de schermen van de befaamde september-editie van Vogue geworpen. 'Ik dacht dat ik ditmaal meer op mijn hoede zou zijn, maar dat is anders uitgedraaid', lacht ze.

(SDW)

Anna Wintour liet zich in een interview met de bekende Amerikaanse host Seth Meyers van haar grappigste kant zien. De Vogue-hoofdredactrice die op publieke events altijd te spotten is met een zonnebril op haar neus en een stoïcijnse blik, had het onder andere over haar avonturen op de modeshow van Kanye West. 'Toen ik vervroegd de zaal wilde verlaten, raakte ik verdwaald in de kelder van Madison Square Garden. Een half uur lang moest ik aan iedereen de weg vragen', grinnikt ze. In datzelfde interview sprak ze ook over de documentaire over het Met Ball (het meest prestigieuze gala in de modewereld, nvdr) die in de maak is. 'Documentairemakers zijn geniepige mensen', legt ze uit, 'je vergeet dat ze er zijn, tot je je opeens compleet belachelijk maakt of dingen zegt waar je later enorm veel spijt van krijgt.' Het is al de tweede keer dat Wintour meewerkt aan een documentaire. In 'The September Issue' werd er een blik achter de schermen van de befaamde september-editie van Vogue geworpen. 'Ik dacht dat ik ditmaal meer op mijn hoede zou zijn, maar dat is anders uitgedraaid', lacht ze. (SDW)