De collectie van Anja voor de Italiaanse ontwerper was geen moeilijke beslissing. De samenwerking kwam al snel doordat de twee goede vrienden zijn. 'Op een dag bekende ik hem dat zijn schoenen wel wat meer punk mochten. Toen zei hij dat ik die dan maar moest ontwerpen', aldus de blondine aan de Britse Vogue.


Glam punk


Haar inspiratie haalt ze van Debbie Harry en David Bowie. Ze is ontzettend fan van de twee muzikale helden en daarom was het vanzelfsprekend voor de Poolse schone om deze keuze te maken. De collectie bestaat uit vijf stijlen en is erg persoonlijk geworden. We zullen hoge dunne hakken zien, opengewerkte shoebooty's en riempjes. Ook veel veters en veiligheidsspelden zullen verwerkt zijn in de details.


Vanaf maart is de collectie beschikbaar voor alle glam-punk fans, zowel in de winkels als online. De prijzen variëren tussen de € 550 en € 1400. (JJ)

De collectie van Anja voor de Italiaanse ontwerper was geen moeilijke beslissing. De samenwerking kwam al snel doordat de twee goede vrienden zijn. 'Op een dag bekende ik hem dat zijn schoenen wel wat meer punk mochten. Toen zei hij dat ik die dan maar moest ontwerpen', aldus de blondine aan de Britse Vogue. Glam punk Haar inspiratie haalt ze van Debbie Harry en David Bowie. Ze is ontzettend fan van de twee muzikale helden en daarom was het vanzelfsprekend voor de Poolse schone om deze keuze te maken. De collectie bestaat uit vijf stijlen en is erg persoonlijk geworden. We zullen hoge dunne hakken zien, opengewerkte shoebooty's en riempjes. Ook veel veters en veiligheidsspelden zullen verwerkt zijn in de details. Vanaf maart is de collectie beschikbaar voor alle glam-punk fans, zowel in de winkels als online. De prijzen variëren tussen de € 550 en € 1400. (JJ)