Vers nieuws in het Marc Jacobsverhaal. Louis Vuitton heeft bekendgemaakt een tentoonstelling te lanceren rond de ontwerper. De expo zal plaatsvinden tijdens de Milanese Fashion week, eind september dit jaar. Jacobs is reeds 14 jaar artistiek directeur van het luxemerk.

Vaarwel Vuitton, welkom Dior?

Dit nieuws versterkt de geruchten dat Jacobs de nieuwe opvolger van John Galliano wordt als artistiek directeur bij Dior. De aangekondigde overzichtstentoonstelling lijkt de ideale manier van Louis Vuitton om afscheid te nemen van het excentrieke modetalent.

Zo zou de expo wel eens van groter belang kunnen zijn dan wordt aangekondigd. Over de concrete toekomstplannen van Marc Jacobs is echter nog niets bekend. (AH)

Vers nieuws in het Marc Jacobsverhaal. Louis Vuitton heeft bekendgemaakt een tentoonstelling te lanceren rond de ontwerper. De expo zal plaatsvinden tijdens de Milanese Fashion week, eind september dit jaar. Jacobs is reeds 14 jaar artistiek directeur van het luxemerk. Vaarwel Vuitton, welkom Dior? Dit nieuws versterkt de geruchten dat Jacobs de nieuwe opvolger van John Galliano wordt als artistiek directeur bij Dior. De aangekondigde overzichtstentoonstelling lijkt de ideale manier van Louis Vuitton om afscheid te nemen van het excentrieke modetalent. Zo zou de expo wel eens van groter belang kunnen zijn dan wordt aangekondigd. Over de concrete toekomstplannen van Marc Jacobs is echter nog niets bekend. (AH)