De excentrieke Anna Dello Russo ontwerpt een accessoirelijn voor de Zweedse modeketen H&M. Er duikt steeds meer beeldmateriaal op van de collectie en we zien vooral veel bling-bling, felle kleuren en oversized. De collectie bestaat uit sieraden, schoenen, zonnebrillen, tassen en een trolleykoffer.

In deze video zien we Anna Dello Russo zelf met haar ontwerpen voor H&M in een spraakmakend decor. Ze schittert in een zwarte lakjurk met idem laarzen in een (nep)gouden omgeving. Om de collectie nog meer onder de aandacht te brengen nam Anna het nummer 'Fashion Shower' op samen met dj Emilliano Pepe. Dit muziekje blijkt goed samen te gaan met de H&M-collectie.

De video is geregisseerd door Alex Turvey, maar maakt geen deel uit van de officiële campagne. De officiële campagne werd geregisseerd door Mert Alas & Marcus Piggott en komt binnenkort uit. Wij zijn alvast aan het aftellen. (LVR)

De excentrieke Anna Dello Russo ontwerpt een accessoirelijn voor de Zweedse modeketen H&M. Er duikt steeds meer beeldmateriaal op van de collectie en we zien vooral veel bling-bling, felle kleuren en oversized. De collectie bestaat uit sieraden, schoenen, zonnebrillen, tassen en een trolleykoffer.In deze video zien we Anna Dello Russo zelf met haar ontwerpen voor H&M in een spraakmakend decor. Ze schittert in een zwarte lakjurk met idem laarzen in een (nep)gouden omgeving. Om de collectie nog meer onder de aandacht te brengen nam Anna het nummer 'Fashion Shower' op samen met dj Emilliano Pepe. Dit muziekje blijkt goed samen te gaan met de H&M-collectie. De video is geregisseerd door Alex Turvey, maar maakt geen deel uit van de officiële campagne. De officiële campagne werd geregisseerd door Mert Alas & Marcus Piggott en komt binnenkort uit. Wij zijn alvast aan het aftellen. (LVR)