Sneakers zijn overal en in alle kleuren, het lijkt er zelfs meer en meer op dat sneakers stilaan de status aan het verwerven zijn van tijdloze pump en het imago van enkel een sportieve schoen te zijn achter zich laat. Wie hip en modieus voor de dag wil komen, trekt een little black dress aan met daaronder een paar sneakers. De grote interesse in sneakers is ook de Amerikaanse ontwerper Michael Kors niet ontgaan en het modelabel brengt een eigen lijn sneakers op de markt.

De Amerikaanse modeontwerper Michael Kors breidt zijn collecties uit met een sneaker-lijn. Deze nieuwe collectie bevat sneakers in verschillende vormen en kleuren. Er zijn hoge en lage modellen, meer sportieve en ook elegante exemplaren. De ontwerper gebruikt neonkleuren, gouden-accenten, een rits en studs. De prijzen schommelen tussen de euro en euro en zijn verkrijgbaar via de website van Michael Kors.

Poppy de Villeneuve

Voor de campagne van zijn gloednieuwe collectie sneakers nam Michael Kors de fotografe Poppy de Villeneuve onder zijn vleugels. In het filmpje zien we model Karmen Pedaru die een dag lang gevolg wordt door Los Angeles. Pedaru gaat naar het strand, gaat uit de bol op het zand en danst s'avonds op tafel en dat allemaal met de sneakers van Michael Kors aan haar voeten. (LVR)

Bekijk hier het filmpje van Poppy de Villeneuve met model Karmen Pedaru:

Sneakers zijn overal en in alle kleuren, het lijkt er zelfs meer en meer op dat sneakers stilaan de status aan het verwerven zijn van tijdloze pump en het imago van enkel een sportieve schoen te zijn achter zich laat. Wie hip en modieus voor de dag wil komen, trekt een little black dress aan met daaronder een paar sneakers. De grote interesse in sneakers is ook de Amerikaanse ontwerper Michael Kors niet ontgaan en het modelabel brengt een eigen lijn sneakers op de markt. De Amerikaanse modeontwerper Michael Kors breidt zijn collecties uit met een sneaker-lijn. Deze nieuwe collectie bevat sneakers in verschillende vormen en kleuren. Er zijn hoge en lage modellen, meer sportieve en ook elegante exemplaren. De ontwerper gebruikt neonkleuren, gouden-accenten, een rits en studs. De prijzen schommelen tussen de euro en euro en zijn verkrijgbaar via de website van Michael Kors. Poppy de Villeneuve Voor de campagne van zijn gloednieuwe collectie sneakers nam Michael Kors de fotografe Poppy de Villeneuve onder zijn vleugels. In het filmpje zien we model Karmen Pedaru die een dag lang gevolg wordt door Los Angeles. Pedaru gaat naar het strand, gaat uit de bol op het zand en danst s'avonds op tafel en dat allemaal met de sneakers van Michael Kors aan haar voeten. (LVR) Bekijk hier het filmpje van Poppy de Villeneuve met model Karmen Pedaru: