Het modelabel heeft een bestaande tas in een nieuw jasje gestoken voor luxewarenhuis Barneys in New York.

Een tijdje geleden bracht Maison Martin Margiela de 'Foldover Leather Tote' uit. Een redelijk eenvoudige, rechthoekige shoppingtas met weinig franjes. De tas is geïnspireerd op de bekende papieren winkeltassen. Het handige aan dit ontwerp van Maison Martin Margiela is dat je het overdag kan gebruiken als winkeltas en 's avonds kan omplooien tot een clutch.

Lunchbag van Jil Sander

Deze tas deed ons meteen ook denken aan de papieren lunchbag van Jil Sander, dat een klein vouwbaar tasje is en het lijkt alsof het uit donker papier gemaakt is. Dit ontwerp van Sander groeide uit tot een absoluut designeritem.

En roze jasje

Maison Martin Margiela nam de 'Foldover Leather Tote' onder handen en gaf de tas een nieuw jasje. Exclusief voor Barneys in New York kreeg het origineel ontwerp andere kleuren: er is een roze versie en een camelkleurige versie. (LVR)

Het modelabel heeft een bestaande tas in een nieuw jasje gestoken voor luxewarenhuis Barneys in New York. Een tijdje geleden bracht Maison Martin Margiela de 'Foldover Leather Tote' uit. Een redelijk eenvoudige, rechthoekige shoppingtas met weinig franjes. De tas is geïnspireerd op de bekende papieren winkeltassen. Het handige aan dit ontwerp van Maison Martin Margiela is dat je het overdag kan gebruiken als winkeltas en 's avonds kan omplooien tot een clutch.Lunchbag van Jil Sander Deze tas deed ons meteen ook denken aan de papieren lunchbag van Jil Sander, dat een klein vouwbaar tasje is en het lijkt alsof het uit donker papier gemaakt is. Dit ontwerp van Sander groeide uit tot een absoluut designeritem.En roze jasje Maison Martin Margiela nam de 'Foldover Leather Tote' onder handen en gaf de tas een nieuw jasje. Exclusief voor Barneys in New York kreeg het origineel ontwerp andere kleuren: er is een roze versie en een camelkleurige versie. (LVR)